PUBLICITAT

El Bus Turístic aspira a captar usuaris per aconseguir l'equilibri

  • Com a novetat s'incorpora una ruta de jornada sencera
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Foto: ANA/J.P.C.

El director de Producte i Nous Projectes d'Andorra Turisme, Enric Torres, va anunciar ahir les novetats de la temporada 2014 del Bus Turístic. Entre els canvis més destacats, la incorporació d'una ruta de dia sencer, que s'oferirà els dissabtes i que inclourà un dinar de barbacoa. Torres va explicar que el preu serà de 35 euros i que aquesta nou itinerari «respon a la demanda dels usuaris d'anys anteriors». Pel que fa a la resta d'itineraris, que continuen sent de mig dia, «s'oferiran ara de dimarts a divendres als matins». La temporada de bus turístic comença avui.

La intenció és potenciar els itineraris que fins ara no havien aglutinat tants usuaris amb alguns canvis per tal d'atreure a més turistes, i així poder arribar a xifres d'entre 400 i 500 persones mensuals. El director de Producte i Nous Projectes d'Andorra Turisme, Enric Torres, va subratllar que, si s'arriba a aquestes xifres, «s'aconseguiria l'equilibri en els comptes pel que fa a la diferència entre ingressos i despeses». Torres va afegir que, actualment, els itineraris amb més tirada aconsegueixen entre 500 i 600 persones al mes, mentre que els poc usats tot just sobrepassen les 200.

dinar a l'alta muntanya / En aquest sentit, el canvi més destacat és la incorporació d'un itinerari els dissabtes de dia sencer, en què els usuaris podran conèixer Sant Martí de la Cortinada, la Mola i serradora, Arcalís, Llorts i Ordino. A banda, també podran gaudir d'un «dinar a l'alta muntanya» inclòs en el preu, i si volen, també tindran l'opció de «fer alguna de les activitats opcionals que proposa Vallnord, a preus preferents», informa l'ANA.

Pel que fa a les altres rutes, Torres va recordar que l'any passat ja es van incloure alguns canvis a determinats itineraris, i que aquests «van experimentar un augment significatiu», com ara la inclusió d'una visita al llac d'Engolasters, i d'altres elements paisatgístics. Aquest any s'ha col·laborat amb FEDA, i una de les rutes, que inclou aquest llac, també visitarà el Museu de l'Electricitat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT