PUBLICITAT

Detinguts tres joves implicats en una baralla a l'interior d'un local d'oci

  • Haurien agredit un jove de 27 anys per un malentès amb una noia
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
La seu de la Policia Foto: ÀLEX LARA

La Policia va detenir aquest diumenge tres joves, una andorrana de 19 anys, un andorrà de 25 i un resident francès de 21, com a presumptes autors d'agressió i amenaces per una baralla en un local d'oci d'Andorra la Vella. Aquestes tres detencions formen part de les nou efectuades per la Policia durant la setmana del 26 de maig a l'1 de juny.

La Policia va detenir aquest diumenge a la matinada a Andorra la Vella tres joves implicats en una baralla que haurien agredit un jove andorrà de 27 anys per un malentès amb una noia. Els agents van ser requerits per una baralla a l'interior del local d'oci. L'agredit va cursar la pertinent denúncia.

D'altra banda, durant la setmana passada la Policia va detenir tres persones per presumptes delictes contra la salut pública. Així, dissabte passat es va detenir un jove francès no resident de 18 anys que volia accedir al Principat per la frontera de Porta amb 1,2 grams d'amfetamines, 0,1 grams de MDMA, 5,5 grams de marihuana i 5,3 grams de resina de cànnabis.

Control de tòxics / També el dissabte es va detenir a Santa Coloma un resident portuguès de 24 anys amb 0,3 grams de cocaïna i 1,4 grams de marihuana i que va rebutjar sotmetre's a la prova de control de tòxics. Finalment, aquest diumenge, els agents van detenir un jove espanyol no resident de 23 anys, en un aparcament d'un local d'oci de la capital amb 0,8 grams de cocaïna i 1,6 grams de marihuana.

Pel que fa al delictes contra la seguretat del trànsit, la setmana s'ha tancat amb la detenció aquest dissabte d'una andorrana de 21 anys amb una taxa d'1,82 g/l., i que va tenir un accident de danys materials.

D'altra banda, el dilluns passat la Policia va detenir a Andorra la Vella, un resident de nacionalitat marroquina de 32 anys, com a presumpte autor d'injúries i resistència greu a funcionaris de policia. La patrulla va intervenir a requeriment del personal de seguretat d'un establiment de la capital, ja que l'home els hi havia furtat dos cartons de tabac.

Finalment, el divendres els agents van detenir a la Massana un resident portuguès de 36 anys, com a presumpte autor de violació de domicili, amenaces, injúries, resistència i desobediència greu a funcionaris de policia. La patrulla va intervenir perquè l'home estava colpejant la porta d'una veïna de l'immoble amb la intenció d'accedir al seu interior i possiblement agredir-la.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT