PUBLICITAT

#selfie amb Hollande

  • El Copríncep francès va demanar expressament que als accessos a les visites no hi haguessin tanques per tal de poder saludar i parlar amb els ciutadans
LAIA F.MAROT
ANDORRA LA VELLA

Periodic
A l'esquerra, Hollande saluda els alumnes davant del Lycée. A la galeria, un alumne li fa una foto amb el mòbil Foto: ÀLEX LARA

Més d'un dels alumnes del Lycée Compte de Foix que esperava ahir la visita del Corpíncep francès va aconseguir el seu #selfie amb Hollande. Banderes signades i fins i tot la jaqueta d'una de les alumnes, que mostrava orgullosa la ‘marca' d'Hollande al costat de la del seu cantant preferit, com si es tractés d'un ídol més.

De fet, s'ha de dir que no va ser una cosa només de la canalla la de sumar-se a la moda de les xarxes i acostar-se al copríncep, amb la tablet o el mòbil a la mà,per somriure a la càmera amb un Hollande divertit al costat i compartir la foto de la jugada.

«Simpàtic», «proper», «accessible», «agradable», «molt humà»... amb aquests qualificatius d'alumnes i professors, Hollande va passar les proves amb bona nota.

Un dels detalls claus que ha permès al copríncep oferir aquesta imatge tant propera va ser la seva sol·licitud explícita de no col·locar tanques en els actes públics, sinó catenàries, per poder-se acostar al públic quan ho cregués oportú, cosa que va fer en totes les visites, provocant petites lluites entre els de seguretat i els mitjans de comunicació per poder col·locar els micròfons.

A Twitter també li donaven l'aprovat. @cviladomat deia «Estoy preocupada, me ha gustado molt Hollande» i @marcballesta li deia que «Molts ens hem endut una grata sorpresa!». 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT