PUBLICITAT

Els Verds aposten per un lideratge compartit entre Lozano i Fernàndez

  • El congrés celebrat dijous a la Massana escull una copresidència
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
Foto: EL PERIÒDIC

Els Verds d'Andorra ha triat una nova executiva presidida conjuntament per Juli Fernàndez i Isabel Lozano. Així ho van escollir en el congrés celebrat aquest dijous a la nit a la Massana, on hi van participar unes 25 persones. Tal i com afirma la ponència presentada per Fernàndez, es tracta d'una mostra de riquesa de l'organització, «per avançar en un nou model de governança basat en el lideratge compartit».

La ponència aprovada durant el congrés assegura que Andorra es troba en el moment «més dur, difícil i transcendent» a causa de l'agreujament del capitalisme neoliberal, que ha aconseguit que «s'imposin les mesures per reduir el dèficit basades en les retallades de la despesa social».

Per això, el partit aspira a créixer en nombre de militants i a ser una organització cohesionada i mobilitzada per aspirar a tenir presència institucional. «No volem, perquè no podem, renunciar a la construcció d'alternatives de govern», i a la vegada, «no volem esperar a la construcció d'alternatives només des dels governs, i per això cal construir espais de llibertat des de l'economia social!

societat cooperativa / Per tot plegat, la formació vol «tornar a començar a partir d'un programa polític fonamentat en la defensa de la justícia i els drets socials, la societat cooperativa i l'economia del bé comú, l'ecologia i l'aprofundiment democràtic».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT