PUBLICITAT

El Consell General encomana un pla de formació per als aturats de més de 55 anys

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Foto: TONY LARA

El Consell General va aprovar ahir encomanar al Govern que, en un termini de sis mesos, «articuli accions formatives específiques i individualitzades per les persones aturades de més de 55 anys i/o de llarga durada a fi de facilitar la seva inserció al mercat de treball», segons va informar l'ANA. La proposta de resolució, presentada pel PS i transaccionada amb al resta de grups, va ser una de les cinc aprovades després del Debat d'Orientació Política.

La segona de les propostes de resolució presentada pel PS, i també transaccionada amb grup mixt i grup demòcrata, encomana al Govern que «continuï cercant en ferm una ubicació que ofereixi garanties per a bastir un edifici per a l'Arxiu Nacional d'Andorra tenint en compte la realitat econòmica i pressupostària del país».

El grup mixt en va presentar tres, dues de les quals van ser transaccionades i una es va aprovar amb el text original. Aquesta darrera emplaça al Govern a finalitzar l'any 2014 el mapa d'indicadors de la salut i que com a molt tard el 30 de desembre «es trobi en fase d'implantació la Història Clínica Compartida entre els professionals sanitaris».

Les altres dues propostes de resolució presentades pel mixt, i transaccionades amb PS i demòcrates, són una relativa a la revisió de l'accessibilitat i mobilitat dels edificis públics per a persones amb deficiències i una altra relativa a l'agilització del procés intern entre les diferents administracions per l'adjudicació del nom comercial.

El grup parlamentari demòcrata no va presentar cap proposta de resolució.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT