PUBLICITAT

El Quart vol que es faci marxa enrere en una modificació del cadastre

  • Naudí diu que només ho modificaran si ho dicta la Batllia
EL PERIÒDIC
ORDINO

Periodic
Els dos cònsols ordinencs, al Consell de Comú d'ahir Foto: ANA / N.M.

El Quart d'Ordino ha adreçat una carta al comú de la parròquia per reclamar que es faci enrere en la darrera modificació del cadastre, que va ser fruit de la delimitació del terreny Els Horells propietat del Quart de Sornàs. Així ho va explicar la cònsol menor, Consol Naudí, en la sessió de Consell de Comú d'ahir a la tarda, on va indicar que en cap cas poden fer-se enrere perquè l'únic que ha fet el comú és complir amb la delimitació aprovada pel Quart de Sornàs, que va sortir publicada al BOPA i que té rang de norma. Per tant, només es modificaria si ho arribés a dictar la Batllia.

Un antic litigi de delimitació de terrenys entre els Quarts d'Ordino i Sornàs ha arribat al comú, amb la demanda del Quart d'Ordino de no aplicar el que ja va ser publicat al BOPA. Es tracta de la delimitació del terreny Els Hortells, propietat del Quart de Sornàs, amb la finca i urbanització privada La Turera.

La cònsol menor, Consol Naudí, va explicar que el Quart de Sornàs va executar la seva competència i va publicar els plànols, i després del període d'exposició pública es va publicar l'aprovació al BOPA. Un cop fet aquest pas, el Comú d'Ordino va procedir a fer la modificació del cadastre pertinent, i el Quart d'Ordino va enviar una carta demanant que rectifiqués, ja que no està d'acord amb aquesta delimitació dels terrenys. Naudí va explicar, però, que en aquest cas el comú no té res a fer, i no pot actuar d'altra manera a no ser que ho digui la Batllia. De moment, però, no li consta que hi hagi cap recurs interposat.

Web massa barata / D'altra banda, en la sessió del Consell de Comú d'ahir, el conseller de l'oposició Enric Dolsa va demanar informació sobre l'adjudicació de la creació de la pàgina web del comú. Dolsa va indicar que s'ha adjudicat a l'oferta més baixa, per un import de 6.970 euros, una xifra que li sembla «molt poc». Per aquest motiu, va dubtar que l'empresa adjudicatària compleixi els requisits que se li han demanat, va informar l'ANA.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT