PUBLICITAT

El Govern atorga 85.000 euros per a projectes de cooperació

  • S'han subvencionat sis propostes amb un màxim de 40.000 ?
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

El Govern ha aprovat les subvencions a les entitats andorranes per dur a terme diferents projectes de cooperació, en el marc de la convocatòria pública realitzada el passat 5 de març i el Pla rector de la cooperació al desenvolupament. Aquest any, tal com va assenyalar l'Executiu en un comunicat, s'han subvencionat sis projectes, per un import total de 185.248 euros. Els imports de les subvencions no podien excedir la subvenció màxima fixada en 40.000 euros i com a màxim el 70% del projecte.

Infants del Món ha rebut una subvenció de 9.257 euros per a la construcció d'un edifici de dues aules a la comuna de Rohal (Cambodja). Cooperand amb Llatinoamerica podrà disposar de 39.558 euros per un projecte d'educació digital PDB a Santa Cruz (Bolívia). De la seva banda, Mans Unides rebrà 26.259 euros per a la construcció d'un centre d'assistència primària al Senegal, i el Comitè d'Andorra per l'Unicef disposarà de 40.000 euros per a la millora de l'estatus social de les poblacions autòctones a Lekoumou (República del Congo).

Paral·lelament, la Fundació Ibo Africa rebrà una subvenció de 40.000 euros per a un projecte de formació professional i pluridisciplinària de la població vulnerable del districte d'Ibo en l'àmbit del turisme sostenible, responsable i l'emprenedoria (Moçambic). I finalment Aigua de Coco disposarà de 30.173 euros per a desenvolupar un projecte de desenvolupament rural sostenible de la comunitat de Belalanda, en la seva fase 3 (Madagascar).



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT