PUBLICITAT

Simó Duró serà el nou president de la Federació de la Gent Gran

  • Visa assegura que cap jubilat del país «passa necessitats»
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

En el decurs, ahir, de la celebració del Dia Internacional de la Gent Gran i de la commemoració del 12è aniversari de la Federació de la Gent Gran, es va anunciar que l’ordinenc Simó Duró substituirà el fins ara president en funcions de l’entitat des de la mort de Marcel Besolí, Josep Visa, que és alhora president de l’Associació d’Andorra la Vella. Serà en una assemblea que se celebrarà al setembre quan es votarà la candidatura de Duró, que de moment és l’única que s’ha presentat. Duró va indicar que el seu objectiu serà defensar els drets de les persones grans, seguint la línia iniciada per Visa, i prioritzant el treball conjunt amb les associacions de totes les parròquies.

Uns quants centenars de padrins van assistir a la tarda a la celebració del Dia Internacional de la Gent Gran. La festa, que com sempre va incloure berenar i ball, es va fer per primera vegada a la sala Àgora de les noves dependències del Comú d’Andorra la Vella a la plaça Lídia Armengol. En aquest sentit, el cònsol menor de la parròquia, Jordi Minguillón, va aprofitar per destacar que el nou edifici també disposa de despatxos per dur a terme les reunions de la junta de la Federació de la Gent Gran.

Línia continuista  / Simó Duró va assegurar que la seva intenció és donar continuïtat a la tasca que porta a terme l’actual president, i vol prioritzar el treball conjunt amb les associacions de gent gran de totes les parròquies.

De la seva banda, Josep Visa va posar de manifest que actualment, «la gent gran d’Andorra està molt ben acollida i ara no hi ha ningú que passi necessitats». Visa va atribuir aquesta millora de les condicions a la creació de les pensions de solidaritat l’any 2009. Tot i això, va recordar que entre les demandes que encara no s’han atès hi ha la possibilitat de disposar d’una paga extraordinària i d’un servei de podòleg a domicili, va informar l’ANA.

La festa va comptar amb la presència de la ministra de Salut, Cristina Rodríguez. 


Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT