PUBLICITAT

Ferida greu una dona en ser atropellada per un autocar

  • Va creuar pel centre de Soldeu i va patir diversos traumatismes
C. G.
SOLDEU

Periodic
Efectius mèdics traslladen la dona a l'helicòpter, ahir a la tarda Foto: ÀLEX LARA

Una dona de 40 anys, no resident i de nacionalitat espanyola, va resultar ahir al migdia ferida molt greu en ser atropellada per un autocar. Els fets van passar al centre de Soldeu, tot i que la dona creuava per un lloc on no hi havia pas de zebra. Concretament al punt quilomètric 17,700 de la Carretera General 2.

Segons va informar la Policia, el conductor d'un autocar, amb matrícula andorrana, no es va adonar que la dona estava creuant la via i no va tenir temps de frenar. Sobre el lloc dels fets s'hi va desplaçar una dotació policial, que van procedir a elaborar l'atestat per definir les causes exactes de l'atropellament.

També s'hi va desplaçar una dotació del SUM, que va traslladar la dona fins a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell, on se la va estabilitzar.

Quatre traumatismes / Segons va informar el cap de guàrdia del centre hospitalari andorrà, la dona està «en estat greu» i pateix un traumatisme toràcic, pelvià, abdominal i de crani. Durant la tarda d'ahir va ser intervinguda al propi hospital de Meritxell, per traumatisme de tòrax i l'abdominal. Un cop va acabar l'operació, i pels volts de les sis de la tarda, un helicòpter la va traslladar fins a l'hospital barceloní de Sant Pau. Allà va ser intervinguda pel traumatisme cranial. El seu pronòstic és greu, va informar el cap de guàrdia.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT