PUBLICITAT

El Maccabi demana a la UEFA jugar a Xipre

  • Larnaca seria la ciutat escollida, però no hi ha confirmació oficial
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Ramos intenta defensar la seva àrea amb Eloy Casals sota pals Foto: ÀLEX LARA

La feina de despatxos que està fent aquests dies l'FC Santa Coloma està agafant cotes altíssimes perquè encara no tenen la confirmació de quan ni a on es disputarà el partit de tornada de la segona ronda de la Champions League contra el Maccabi de Tel Aviv. El club israelià ha demanat a la UEFA la ciutat xipriota de Larnaca per acollir aquest duel que en teoria es disputarà el pròxim dimarts, però l'ens que mana sobre el futbol europeu ahir encara no s'havia pronunciat ni a favor ni en contra.

Una vegada analitzada la situació a Israel, amb el conflicte bèl·lic per la franja de Gaza, el club de Tel Aviv ha presentat a la UEFA una petició formal per tal de poder disputar el matx de tornada en territori neutral fora de les seves fronteres. La idea del Maccabi seria viatjar a Larnaca (Xipre), per completar l'eliminatòria, però ni el club israelià ni l'andorrà tenen confirmació oficial.

A l'FC Santa Coloma comencen a mostrar-se neguitosos davant d'aquesta situació, ja que el club andorrà ha d'organitzar no només el viatge de tots els jugadors, cos tècnic i els seus representants, sinó que a més ha de poder concretar els jugadors quins dies s'han d'agafar lliures a les respectives feines per tal de poder disputar el duel europeu.

En la pàgina web de la UEFA, ahir encara es mantenia el dubte de l'horari del matx, mentre que continuava posant que el duel es disputaria a l'estadi Bloomfield de Tel Aviv.

L'FC Santa Coloma, en tot cas, viatjarà sabent que ha d'intentar lluitar per recuperar el terreny perdut en el partit d'anada, disputat el passat dimarts a l'Estadi Comunal, quan va perdre 0-1 contra el Maccabi amb gol de Prica en el minut 62 després d'una gran primera part.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT