PUBLICITAT

Els corredors de l'Orica, al Nacional de cronos

  • Leigh Howard, Cameron Meyer i Mitch Docker estudien participar-hi
R. M. S.
ORDINO

Periodic
Howard, Douglas Pate (ACA), Meyer i Docker, a la sortida de la Volta Foto: EL PERIÒDIC

Els corredors professionals de l'Orica-GreenEdge que són al Principat perfilant el seu estat de forma per al que els resta de temporada, seran a la sortida de les primeres cronos del Campionat d'Andorra. Si bé no estan confirmats, ahir durant la roda de premsa de presentació de l'esdeveniment el president de l'Agrupació Ciclista Andorrana (ACA), Pau Iglesias, va informar que dels tres ciclistes que van ser a la passada Volta als Ports, almenys dos estarien interessats en ser a la sortida, especialment en la cita nocturna del túnel dels Dos Valires.

Leigh Howard, Cameron Meyer i Mitch Docker continuen la seva preparació i les dues cronos de demà que obren la 8a edició del Nacional de cronos poden ser una bona forma d'agafar l'extra per la competició. Demà arrenca el campionat amb les cronos Ordino-la Coma d'Arcalís al matí, i a la nit la cita amb el túnel dels Dos Valires. La tercera cita del calendari serà el 21 de setembre amb l'ascensió a Fontaneda des de Sant Julià. En les dues primeres carreres, es repartiran 500 euros en premis per als primers classificats.

A les 10.00h de demà començarà des d'Ordino la primera cita, una cronoescalada fins la Coma d'Arcalís amb 17km que combina les dues clàssiques que es feien en anys anteriors: una era des d'Ordino a Sorteny, i l'altra des de Llorts a la Coma. En aquesta edició, el recorregut s'unifica en un de 17km.

Demà mateix, a les 22.00h, començarà la segona prova des de la boca de la Massana del túnels dels Dos Valires. Les inscripcions es poden fer fins a mitja hora abans en el lloc de la sortida.

Els premis es repartiran en 150 euros per al primer, 100 per al segon, 80 per al tercer, 60 per al quart i 50 per al cinquè. La primera dona classificada rebrà 60 euros. S'espera poder arribar als 90 inscrits, tot i que hi ha un màxim d'inscripcions de 120 corredors per cursa. Entre els favorits hi serà l'andorrà David Albós, que va ser segon a la passada Volta als Ports.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT