PUBLICITAT

Ferran Teixidó és 15è a la Vertical de Canazei i Casal 35è

  • Els dos corredors de la FAM aconsegueixen millorar els cronos respecte a l'edició de 2013
EL PERIÒDIC
CANAZEI

La Copa del Món de curses de muntanya és ara als Dolomites, on ahir Canazei va viure la primera jornada amb la disputa de la cursa Vertical amb doble presència andorrana. Ferran Teixidó va finalitzar 15è mentre que Òscar Casal va ser 35è en una cursa d'alt nivell en què es va imposar l'italià Urban Zemmer amb un crono de 32min 51s, deixant per exemple el català Kilian Jornet en la 8a posició amb 34min 52s. Tant Teixidó com Casal van aconseguir un dels objectius en aquesta cursa, que era millorar els temps de l'edició de 2013.

Ferran Teixidó va aconseguir situar-se el 15è de la classificació final després d'una cursa en què va poder millorar el seu temps de 2013, que estava situat en 36min 10s. Amb els actuals 35min 26s assolia un dels objectius, tot i que en 2013 va ser 11è. L'alt nivell en la línia de sortida d'ahir a Canazei va ser espectacular. Com a exemple, Teixidó va acabar a només un segon de l'italià Bernard Dematteis, guanyador de la Vertical de la Transvulcania que va obrir el calendari. Igualment, Casal millorava el seu temps de 2013, 39min 32s, amb un crono de 38min 12s ahir.

CASAL, DEMÀ A L'SKYRACE / La Copa del Món continua demà per a l'equip andorrà amb la presència d'Òscar Casal en l'Skyrace de 21km. L'andorrà arriba en un bon estat de forma després de vèncer el passat cap de setmana a la Marató dels Cims de l'Andorra Ultra Trail i demostrar que està recuperat dels problemes de salut que havia patit feia unes setmanes.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT