PUBLICITAT

Shaun Green signa la renovació per una temporada

R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Shaun Green va confirmar ahir que continuarà un any més sota les ordres de Joan Peñarroya, ara a l'ACB Foto: ÀLEX LARA

Mentre Francesc Solana i Gorka Aixàs eren a Barcelona enmig de l'Assemblea General Ordinària de l'ACB els hi arribava la signatura del nou contracte del nord-americà Shaun Green, que ampliava d'aquesta manera la seva vinculació amb l'equip andorrà una temporada més.

Green era un dels tres jugadors que el tècnic Joan Peñarroya va indicar al club que volia la renovació. Els altres dos, el base Thomas Schreiner i l'aler Marc Blanch, ja van confirmar la seva continuïtat el primer la setmana passada i el segon aquesta que s'acaba. D'aquesta manera, el MoraBanc Andorra compta amb sis jugadors: els renovats Schreiner, Blanch i Green, a més dels que tenien la seva continuïtat assegurada per contracte, Jordi Trias, David Navarro i Asier Zengotitabengoa.

L'ADÉU DEL BILBAO OBRE PORTES / El fet que el Bilbao Basket hagi deixat de ser equip de l'ACB obre les portes als jugadors de la plantilla basca que si bé fins ara tenien contracte i eren inabastables per al MoraBanc, ara «potser podem tenir alguna opció», segons va confirmar ahir el director general del club, Francesc Solana. L'entitat andorrana està interessat en Raül López, Roger Grimau i Àlex Mumbrú.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT