Triomf de Cardelús en l'Open 600 abans de l'aturada estival

BARCELONA

Xavi Cardelús es va adjudicar la victòria de la prova del Campionat Mediterrani d'Open 600cc. que es va disputar ahir al Circuit de Barcelona. L'andorrà, que s'estrenava en competició en aquesta categoria, va avantatjar al segon classificat en més de 20s i va acabar 5è a la classificació global ja que, en aquest campionat, les motos de 600cc comparteixen cursa amb les de 1.000cc.

Cardelús no va deixar d'ocupar el primer lloc de la categoria des de la primera volta i va ser tercer del global amb les 1.000cc fins a poc menys de mitja prova superant motos més potents que la seva Kawasaki i pilots amb experiència. Al final va vèncer en la categoria i va cedir 6s respecte el guanyador. Totes les motos que es van situar per davant seu eren de 1.000cc mentre que el segon classificat de 600 va acabat 9è. «He pujat al més alt del podi i tot això en una categoria on no tenia cap experiència de competició prèvia. Fins i tot he estat a punt de pujar al podi conjunt de les 1000cc, però he volgut ser prudent i no arriscar més del compte ja que no hi havia cap necessitat». Cardelús considerava que havia «confirmat que amb motos de cilindrada mitjana em sento molt còmode i sóc competitiu des del principi». Ara arriben les vacances per ell, però sense deixar de banda la preparació.