Casal, 22è i amb bones sensacions a l'skyrace

• També hi participen els andorrans Ferran Vila, 122è, i Sintu Vives, en la 160a posició
CANAZEI

Els Dolomites són un atractiu per a tots els amants de les curses de muntanya, i per això a Canazei tant la Vertical del passat divendres com l'Skyrace de 22km d'ahir van tenir una altíssima participació. Entre ells, tres andorrans, Òscar Casal, Sintu Vives i Ferran Vila, destacant el corredor de l'equip nacional, que va finalitzar 22è amb un temps de 2h 15min 49s.

Altíssim nivell a la cursa de 22km i 1.750m de desnivell d'ahir a Canazei, amb victòria per al català Kilian Jornet, que es va imposar amb un temps de 2h 03min 50s, seguit pel romanès Ionut Alin Zinca, a 1min 30s, i l'italià Tadei Pivk, a només un segon de Zinca. Al darrera, Òscar Casal va finalitzar a 11min 59s de Jornet en una cursa en què una primera part molt corredora, per pista, va condicionar la cursa. Després, en la part d'ascensió més dura, va ser quan Casal va començar a trobar-se realment bé, per acabar amb una part de descens on el ritme va ser molt alt i l'andorrà va patir. «En la baixada he patit perquè es va molt ràpid», va manifestar ahir.

Casal, que volia millorar el seu temps de l'any anterior, creu que ho hauria fet, tot i que com que han canviat «una mica» el recorregut no es pot establir amb exactitud. En tot cas, la progressió del corredor de la FAM en les últimes carreres i l'actual temps, segons els seus càlculs, fan pensar-ne.

Per altra part, també hi van ser a l'Skyrace els andorrans Ferran Vila, 122è amb 2h 44min 39s, a 40min 49s de Jornet, i Sintu Vives, 160è amb 2h 48min 56s, a 45min 06s.