Emili Pérez venç el GP Ajuntament de Torelló

TORELLÓ

Emili Pérez (Triatló Sprint Club Andorra) va aconseguir el passat diumenge una bona victòria en el Gran Premi Ajuntament de Torelló disputat a la localitat catalana. La cursa va comptar amb sis voltes a un recorregut d'uns deu quilòmetres per sumar-ne 62, amb fortes pujades que van anar minvant el pilot, amb 90 ciclistes de sortida.

Pérez va saber no només aguantar el ritme sinó atacar quan faltava una volta per al final, agafant un avantatge de mig minut que finalment el va permetre assolir el triomf a una mitjana de 41km/h.

BTT: BARILARO, 2N I ARACIL 1A / El Campionat d'Espanya de btt i descens disputat a Panticosa el cap de setmana passat va deixar en descens Albert Barilaro 2n en Master30 i 39è scratx, i Blanca Aracil 1a en cadets i 4a scratx. En cross, Albert Tuené va ser 28è en Master30 i Adrià Urcelay 37è.