PUBLICITAT

L'FC Santa Coloma, a per totes contra el Maccabi

  • Els colomencs somien davant un rival que es va imposar al Comunal 0-1
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Marc Pujol intenta interceptar una pilota sota la mirada de Rebés Foto: ÀLEX LARA

A Larnaca (Xipre, estadi Antonis Papadopoulos) i amb arbitratge xipriota (Ioannis Anastasiou), l'FC Santa Coloma disputa el partit de tornada de la segona ronda de la Champions League contra el Maccabi de Tel Aviv. Després del partit d'anada, amb 0-1 per als israelians que entrena Òscar Garcia, l'objectiu dels colomencs no és un altre que intentar donar la sorpresa, tot i les dificultats que hi hauran davant d'un equip d'una Primera Divisió espanyola, tal i com recorda el tècnic Richard Imbernón.

A les 19.30h, hora andorrana, començarà el matx a l'Antonis Papadopoulos de Larnaca mentre a Israel continuen caient les bombes sobre el territori palestí. L'augment de la violència –la guerra, per ser exactes– entre Israel i Palestina va obligar la UEFA a sortir a dir que no podia garantir la seguretat durant el matx a Tel Aviv, el que va obligar al canvi de lloc, ciutat i país. Fins a Xipre es va desplaçar l'equip colomenc el cap de setmana per acabar de preparar el partit i adaptar-se a la forta calor que s'espera en la ciutat xipriota. Els andorrans, tot i les dificultats, estan disposats a tot davant d'un Maccabi que saben que és superior, però davant del qual, en el partit d'anada disputat al Comunal, van demostrar saber jugar, tocant, tractant bé la pilota i fins i tot trenant jugades, algunes amb opcions de perill.

Al final, però, el 0-1 sembla un pes en l'esquena dels colomencs, que haurien de marcar i somiar. En el futbol, ja se sap, pot passar qualsevol cosa. Per a aquest matx, Richard Imbernón ha desplaçat la mateixa convocatòria de l'anada, i segurament no efectuarà cap canvi en l'alineació, ja que tampoc ha pogut recuperar Ilde Lima, lesionat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT