PUBLICITAT

Les dues seleccions entren en acció a l'Europeu

  • La masculina rep Gibraltar a les 17.00h i la femenina Malta a les 19.30h
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Una imatge del duel entre Malta i Gibraltar d'ahir al pavelló Joan Alay Foto: ÀLEX LARA

ahir es va celebrar la primera jornada del Campionat d'Europa C sub-18 que el Principat acull tant en categoria femenina com en la masculina. Al matí es van disputar dos duels i a la tarda altres dos, sense presència andorrana, ja que les dues seleccions nacionals viuran el seu debut aquesta tarda. L'equip masculí obrirà la llauna contra Gibraltar a partir de les 17.00h, mentre que a les 19.30h serà el torn del femení, que rebrà Malta. Tot, a un pavelló Joan Alay vestit de gala durant tota la setmana respirant el millor bàsquet de formació fins el cap de setmana.

Ahir, en els primers duels, en dones va vèncer al matí en el grup B Gal·les a Mònaco per 48-61, mentre que Malta, que juga avui amb Andorra (grup A), va derrotar Gibraltar per 42-54. En homes, en el grup A Gal·les va caure davant de Gibraltar, 55-68. Precisament l'equip britànics serà el rival d'avui dels andorrans. En l'últim partit de la jornada, del grup B, el Malta-Mònaco de categoria masculina, els maltesos van caure 49-59.

XAVI LUQUE DIRIGEIX LA MASCULINA / Els combinats estan dirigits per Xavi Luque i José Rodriguez. Luque, segon del BC Andorra que ha assolit l'ascens a ACB i que espera la renovació, ocupa el càrrec en l'equip masculí, mentre que Rodriguez és al femení.

Luque compta amb els següents jugadors: Dot i Èric Martí, Marc De Bofarull, Roger Lliteras (el sostre de l'equip, amb 1,94m), Pol Comellas, Sergi Jiménez, Sergi Cervós, Bruno Ribeiro, Roger Curet, Alexis Bartolomé, Aleix Marín i Bernat Garcia. En dones, la selecció la formen Laura Bueno, Erika Julián, Laura Navarro, Maria Martín, Carla Solana, Dolc Fajardo, Núria Ayach, Maria Vidal, Clàudia Brunet, Clàudia Comellas, Mariona Palou i Anna Mana.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT