PUBLICITAT

El Joventut, rival del MoraBanc en semifinals de la Lliga Catalana

  • En l'altra eliminatòria s'enfrontaran Barça i Bruixa d'Or, també dimecres 1 d'octubre
 
bas2
el periòdic
escaldes-engordany

El primer rival en competició oficial del nou MoraBanc Andorra serà el FIATC Joventut de Badalona, després del sorteig realitzat ahir a la seu de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), que va comptar amb la presència del president del club, Gorka Aixàs. El partit contra els badalonins serà el dimecres 1 d’octubre, i just després d’aquest duel s’enfrontaran en l’altra semifinal l’FC Barcelona i La Bruixa d’Or. La final se celebrarà al dia següent, dijous 2 d’octubre. Tant les semifinals com la final seran retransmeses per Esports3 de la Televisió Catalana. Encara no hi ha horaris per als partits.
«Si alguna opció volien tenir de jugar la final era aquesta», va manifestar el president Aixàs, que valorava el fet de competir contra rivals d’entitat com la dels tres conjunts catalans. «Qualsevol opció d’arribar a la final sembla utòpic, però jugar contra el Barça en semifinals també hagués estat molt atractiu per la gent», hi va afegir. La Lliga Catalana ACB recupera d’aquesta manera, en la seva 35a edició, el format de final a quatre amb la presència de FC Barcelona, Fiatc Joventut, La Bruixa d’Or i MoraBanc Andorra.
El sorteig d’ahir va comptar amb la presència de Joan Creus, representant del FC Barcelona; Josep Vives, president del Bàsquet Manresa;  Gorka Aixàs, president del BC Andorra;  Joan Fa, president de la Federació Catalana, entre altres directius federatius.  El Palau Municipal d’Esports de La Seu d’Urgell serà l’escenari de la Regal Lliga Nacional Catalana ACB 2014-Trofeu Tricentenari així com també de la Regal Lliga Nacional Catalana Femenina 2014-Trofeu Tricentenari que jugaran el dia de la final masculina, dijous 2, el Cadí La Seu i l’Spar UniGirona.
Serà aquesta cita amb la Lliga Catalana un primer test de nivell per als homes de Joan Peñarroya, que començaran la pretemporada el 18 d’agost, tot i que alguns jugadors s’aniran incorporant aquella mateixa setmana.


Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT