PUBLICITAT

El MoraBanc visita el Pau Orthez amb tota la plantilla

  • Pamiers acull el matx en què Peñarroya podrà evolucionar l'equip
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Foto: TONY LARA

una vegada va arribar aquesta setmana l'aler Román Martínez, el tècnic Joan Peñarroya ja podrà posar sobre la pista totes les tàctiques que vulgui posar en pràctica de cara a l'imminent inici de la lliga ACB, el pròxim 4 d'octubre. El MoraBanc Andorra juga aquesta tarda a les 20.00h a Pamiers contra el Pau Orthez. «Espero continuar evolucionant com vam fer dissabte passat respecte al del dia anterior, ara amb tota la plantilla ja disponible», va dir ahir el tècnic.

Segons l'entrenador, el Pau Ortghez és «un equip que no coneixem però que és de primer nivell», i espera en aquest matx «introduir alguna cosa més per tenir cada vegada més recursos». La raó fonamental del matx serà «agafar automatismes i mirar el nostre joc», va dir Peñarroya. «Dissabte tornem a jugar i ens va bé, són entrenaments de qualitat», hi va afegir el tècnic, que creu que té una plantilla «equilibrat, de jugadors amb ganes i molta il·lusió, i d'altres amb més pes, amb més experiència, que ens ajudaran a entendre una mica la lliga en la que jugarem». Peñarroya està satisfet, de moment, amb el que veu en el dia a dia: «La predisposició és fantàstica i no hi ha cap problema físic, i esperem continuar en aquesta línia».

ANALITZA ELS NOUVINGUTS / El tècnic va analitzar per sobre els dos últims jugadors que han arribat a l'equip. D'Ivanov va dir que «segurament» és qui va «més retardat a nivell físic, però amb l'energia que té segur que ens donarà molt i entrarà ràpid». Pel que fa a Román Martínez, Peñarroya va manifestar: «Ve d'estar entrenant, de fer el Mundial, tot i que porta deu dies sense fer pràcticament res, i ara té un periode d'adaptació física». En tot cas, per al tècnic són partits com aquests els que permetran que tots agafin el ritme.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT