El CV Andorra avisa amb la seva victòria a Tolosa (2-3)

TOLOSA

El CV Andorra va disputar dimecres a la nit un nou amistós de pretemporada. En aquest cas va ser a la pista del Tolosa, de la Primera Divisió francesa, un rival d'entitat que, per contra, va caure davant dels andorrans per 2-3.

L'equip de Lluís Hillaire va aconseguir la victòria en un partit molt disputat i en què els andorrans van mostrar un alt nivell en algunes fases del duel. El primer set va ser per als francesos, però el segon va significar l'empat dels andorrans. El tercer set posava l'equip del Principat per davant en el marcador, i tot i que el Tolosa va empatar a dos, en el tercer i últim set l'Andorra es va imposar aconseguint la victòria en el matx. Aquest triomf dóna molta moral als d'Hillaire, que dissabte disputen a Saragossa un nou amistós, ara contra el CAI Terol de Superlliga.