PUBLICITAT

Els tricolors es mantenen en la lluita en quarts de final

  • Avui a les 8.30h continuen els quarts en individual, novament amb Suïssa
EL PERIÒDIC
XIXERELLA

Periodic
Un dels jugadors andorrans, ahir iniciant els quarts de final contra l'equip de Suïssa, a l'esquerra de la imatge Foto: ÀLEX LARA

La primera jornada del Campionat d'Europa de pitch&putt que acull el camp de Xixerella va deixar clar que no hi ha un rival fàcil i que aquest Europeu, que finalitza demà, s'haurà de batallar molt. Ahir es van disputar els quarts de final per equips, i Andorra continua en la lluita.

Aquest matí a partir de les 8.30h es reprèn la competició a Xixerella amb la continuació dels quarts de final. Ahir Andorra se les va veure contra Suïssa, i va sumar els tres punts en joc com ho va fer també Catalunya en el seu duel contra el País Basc. Andorra, amb les parelles formades per Pablo Pérez i Francesc Pérez per una part, Francesc Gaset i Joan Jordi Segura per altra, i la tercera de Josep Escabrós i Ricard Morat, va aconseguir derrotar Suïssa, que en tot cas avui serà novament el rival en una competició que l'Associació Andorrana de pitch&putt (AAPP) té entre cella en cella que pot disputar fins el final.

Avui a les 8.30h comencen els quarts de final per parelles foursome, i a les 11.00h començara els duels individuals. Les semifinals tindran lloc a partir de les 14.30h amb parelles foursome, mentre que des de les 17.00h es viuran les individuals. Les finals seran ja demà.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT