PUBLICITAT

Segona victòria de pretemporada contra el Pau Orthez (66-73)

  • El MoraBanc obté a Pamiers un triomf de pes davant d'un rival de renom
EL PERIÒDIC
PAMIERS

Periodic
Foto: EL PERIÒDIC

Va dir Joan Peñarroya el dia d'abans que no es tractava de conèixer tant al rival com al seu propi equip, i que el que necessitava i sobretot desitjava era mantenir la línia ascendent de controlar els automatismes que el nou bloc del MoraBanc ha d'anar agafant en aquesta pretemporada. Dit i fet, ahir es va assolir una victòria de pes contra un rival de renom com el Pau Orthez. 66-73, i segon triomf del curs 2014-2015, esperant que comenci la lliga ACB.

Era el segon partit de la pretemporada per a un BCA que ahir per fi disputava el matx amb tots els seus efectius a les ordres de Peñarroya. Ahir el Pau Orthez va obligar als andorrans a lluitar i per això el tècnic Peñarroya va qualificar el matx com a «molt vàlid». «El rival estava molt rodat, que comença la temporada la setmana que ve, amb uns jugadors molt atlètics», va dir l'entrenador, que va destacar que els seus homes van saber fer un canvi en la segona meitat, el que valora especialment de cara al futur.

DEMÀ, NOU DUEL A LLEIDA / Un enfrontament o ‘entrenament de qualitat' cada dos dies no sembla un problema en el procés de preparació de l'equip. Joan Peñarroya va manifestar dimecres davant de la premsa que això permetria agafar ritme de competició tot i el cansament que es pugui acumular. Així doncs, demà el MoraBanc es desplaçarà a Lleida per disputar un nou enfrontament, en aquest cas contra el Força Lleida, un vell conegut del club, ja que la campanya passada va ser rival a la LEB Or.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT