PUBLICITAT

La cursa d'AnyósPark és la protagonista

  • El FC Andorra s'estrena a Aixovall i es tanca l'Europeu de pitch&putt a Xixerella
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
La sortida de la passada edició de la cursa popular organitzada per AnyósPark Foto: TONY LARA

La cursa popular d'AnyósPark domina el cap de setmana en què arrenquen algunes lligues com la de futbol sala amb el Sant Julià, la del futbol nacional, o la d'hoquei patins. I entre tot, rugbi, karate, pitch&putt i vòlei.

ATLETISME

Diumenge, la cursa d'AnyósPark

A les 10.00h de demà diumenge arrenca a la Massana la 5a edició de la Cursa Popular AnyósPark, una cita esportiva que ja s'ha consolidat i que cada any aplega més aficionats al running. Hi ha dues distàncies, la de 4km sense límite d'edat, i la de 10km amb una edat mínima exigida de 16 anys. Es tracta d'una cita esportiva amb un aire familiar però no exempta de competitivitat, perquè per exemple a la sortida hi haurà noms coneguts com ara el del resident Marcos Sanza. Les inscripcions es tancaran avui a les 12.00h. Així mateix, la carrera té un caire solidari amb l'aportació d'aliments per part dels participants, a més que la recaptació de la cursa de 4km serà per a Creu Roja.

FUTBOL

Després de golejar arriba el debut a casa

El FC Andorra va aconseguir una important golejada el passat diumenge a Anglesola, un 0-5 que va deixar clar que té un equip de garanties, però que segons vagi avançant la competició ha d'anar concretant en un seguit de bons resultats si el que es vol és aspirar a tornar a la Primera Catalana. Avui arriba el segon duel per als homes que dirigeix Justo Ruiz (16.00h, Aixovall), i el rival és el Cervera, que en dos partits que ha disputat a la Segona Catalana (Grup 5), només ha sumat un empat en la primera jornada, mentre que en el partit de la passada setmana va caure a casa seva 1-3 davant de l'Alcarràs. Aixovall hauria de ser un fortí per als tricolors.

PITCH&PUTT

Es decideix l'Europeu per equips a Xixerella

El Campionat d'Europa per equips tanca avui la seva 7a edició amb les finals al camp de Xixerella. A les 8.30h comença la recta final del torneig amb les finals per parelles (foursome), i continuarà a les 11.30h amb les finals individuals. La cerimònia de cloenda de l'Europeu així com el lliurament de premis està previst al voltant de les 14.00h a les mateixes instal·lacions del camp.

RUGBI

Els Isards estrenen l'Estadi Nacional

El 9 de setembre va arribar l'estrena de l'Estadi Nacional per a la selecció absoluta de futbol, i el passat dissabte van ser els Isards els encarregats de disputar-hi un matx amistós. Avui arriba el torn per a la selecció nacional de rugbi, que debuta en el nou escenari amb un duel contra Catalunya. L'enfrontament començarà a les 15.30h i amb la següent llista definitiva de jugadors: Paul Alieu, Jeremy Berrier, Antoni Carmona, Joan Castellón, Sandro Consuegra, Eduard Estevenet, Jordi Fidalgo, Joan Fité, Roger Fité, Jonathan García, Julien Ginesta, Edisher Jamrulidze, Joaquim Llorens, Tiago Macedo, Gerard Menardia, Giorgi Rekhviashvili, Èric Risco, Marc Saura, Òscar Soares, Gerard Soteras, Benjamin Taurinyà i Aleix Vallés.

KARATE

Europeu de Petits Estats a Luxemburg

Vuit representants del karate andorrà són a Luxemburg on avui es disputa la primera edició del Campionat d'Europa de Petits Estats. Es tracta d'una competició que s'emmarca dintre de la lluita de les petites federacions com l'andorrana per tal de poder optar a competir amb rivals de nivell similar, així com augmentar d'aquesta manera la càrrega competitiva dels seus karateques, que habitualment si disputen uns Europeus o Mundials normals saben que les seves opcions d'èxit són reduïdes o gairebé nul·les. El seleccionador Manel Jodar ha format el següent equip per representar la FAK: Adrià Bartumeu (kumite sub-16), Sandra Herver (kumite sènior), Von Marc Lacaste (kumite sub-14), Rolan Larregola (kata i kumite sub-13), Diogo Martins (kumite sub-16), Silvio Moreira (kata sub-18), Joel Quintana (kata i kumite sub-14). i Melchor Randy (kata i kumite sub-13).

VÒLEI

Un CV Andorra en alça, contra el CAI

El CV Andorra es va imposar aquesta setmana 2-3 al Tolosa de la Primera Divisió francesa. Aquest triomf ha donat molta moral l'equip de Lluís Hillaire, que avui juga a la ciutat d'Osca contra el CAI Terol, un dels favorits en la pròxima Superlliga, competició en què els andorrans tenen coses a dir aquest any. El matx serà a les 19.30h.

FUTBOL

Comença la Lliga en Primera Divisió

Demà torna el Campionat Nacional de Lliga en Primera Divisió. El calendari és capritxós i el primer gran duel de la temporada és una reedició de la passada final de la Supercopa d'Andorra que va enfrontar el FC Santa Coloma i el Sant Julià, amb triomf dels lauredians. Aquest duel serà a les 12.00h de demà al Comunal. La resta de partits enfronten, a les 12.00h a Aixovall el FC Encamp i el FC Ordino, i ja a les 15.00h a Alàs, l'UE Santa Coloma i el Lusitans. A les 18.00h, tanca la jornada l'Engordany-Inter Escaldes a Aixovall.

FUTBOL SALA

El Sant Cugat, primer en visitar el Sant Julià

Comença la lliga en la Tercera Nacional per al CE Sant Julià que dirigeix Talín Puyaltó. L'estrena és a casa contra el Sant Cugat FS, i l'horari les 18.30h, avui diferent al que va ser habitual l'any passat (19.30h).

HOQUEI PATINS

L'Andorra HC debuta a la Segona Catalana

Debut de l'Andorra Hoquei Club al grup 4 de la Segona Catalana. La competició és una incògnita per a tots els equips, amb plantilles noves i equips desconeguts. Avui el matx dels de Juan Sebastián serà a les 17.00h a la pista del HP Tona.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT