PUBLICITAT

El MoraBanc juga a Lleida 48h després de vèncer al Pau Orthez

  • «Ens ha de servir com un entrenament de qualitat», afirma el tècnic Joan Peñarroya
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto: EL PERIÒDIC

El MoraBanc Andorra continua amb la preparació de la temporada del retorn a la Lliga ACB i si bé dijous a la nit va jugar contra un rival de primer nivell de França, avui s'enfronta a un Força Lleida de LEB (20.00h, a Lleida) que farà que els andorrans tinguin un nou «entrenament de qualitat», segons va dir ahir el tècnic del conjunt andorrà, Joan Peñarroya.

«És un partit que ens ha de servir com un entrenament de qualitat, 48 hores després d'un matx físic com el del Pau Orthez i després d'un entrenament, però un partit per continuar avançant i continuar sumant i per continuar millorant aspectes tant del nostre joc ofensiu com defensius i que serveixen perquè els jugadors agafin mecanismes i acabin també coneixent-se una mica més». És el millor resum del que signifiquen els duels amistosos, en què el més important és que l'engranatge de totes les peçes comenci a funcionar com cal abans de l'inici de la competició oficial.

«És una pretemporada en la que crec que estem treballant força bé», va manifestar l'entrenador, que amb tot qualificava ahir d'«atípica» perquè «fins fa tres dies», va explicar Peñarroya, «no hem pogut entrenar tots, i això es nota». El tècnic deixava clar que amb tots els efectius cada dia d'entrenament, augmenta el nivell de cada sessió i es millora exponencialment el rendiment global. «Tenim tres setmanes per preparar-nos per a l'inici de la Lliga», hi va afegir, «i crec que ho estarem». El Força Lleida ha de ser una altra prova.

 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT