PUBLICITAT

Galícia evita el podi d'Andorra en un Europeu d'alt nivell a Xixerella

  • Catalunya guanya el torneig, amb Holanda en segona posició i els gallecs tercers
EL PERIÒDIC
XIXERELLA

Periodic
Foto: EL PERIÒDIC

Andorra no va poder pujar al podi en el Campionat d'Europa per equips que es va disputar al Xixerella Park. El combinat que encapçala Toni Armengol es va enfrontar dissabte a Galícia en el duel de consolació que havia de definir la tercera posició i, tot i el fet de jugar a casa, a més d'haver vençut ja en la primera jornada, es va haver de conformar amb la quarta posició.

La competició foursome per parelles va acabar en taules. Els Pérez de la selecció nacional, Pablo i Siscu, van guanyar el primer dels tres punts a Peter Mervin i Marcos Gómez. Francesc Gaset i Joan Jordi Segura van caure amb Jorge Sarmiento i Juan Carlos Surribas, i en l'últim matx Ricard Morat i Josep Escabrós van acabar en taules davant Carlos Conde i Teodoro Fernández. Igualats a 1,5 punts, gallecs i andorrans s'encomanaven als duels individuals. Morat i Escabrós van proporcionar un punt més i Siscu mig més, però insuficients. Galícia va acompanyar Catalunya, primera classificada, i Holanda, segona, al podi en vèncer 5-4 el duel de la consolació.

El capità del combinat tricolor, Toni Armengol, va mostrar sensacions contradictòries: «No podem estar contents perquè teníem una gran oportunitat, jugant a casa, d'assolir el podi. Hem pecat de relaxats en l'última jornada contra un equip que havíem guanyat el primer dia de competició però també és cert que contra Holanda, en unes semifinals de molta pressió, hem ofert una magnífica imatge». La pròxima cita serà l'estiu vinent, al Mundial que s'ha de disputar a Holanda.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT