PUBLICITAT

Tir amb arc per a invidents

  • El 2n Torneig d'Escaldes-Engordany inclou el tir amb arc recorbat per a persones amb problemes visuals, amb triomf de Jordi Caselles
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
33Una imatge del torneig disputat el dissabte passat a Escaldes-Engordany, amb Jordi Caselles en primer pla. Foto: EL PERIÒDIC

La segona edició del Torneig d'Escaldes-Engordany de tir amb arc va ser també la tirada social Club Arquers d'Escaldes i la FADEA. En ella es va viure l'experiència de seguir en directe les evolucions de les persones invidents en la modalitat de tir amb arc recorbat, una experiència en què es va imposar Jordi Caselles.

Una prova de què aquest esport viu una època amb bona salut és que fins a una vintena d'arquers de diverses edats i categories s'hi van donar cita per posar a prova el nivell en distàncies de 10 metres, 14m i 18m, finalitzant la competició en 30m en arc nu, instintiu i longbow. La cita va comptar amb el suport del Comú escaldenc.

Pel que fa als guanyadors, a més de Caselles en arc recorbat per a invidents, en la categoria esquirol arc nu maculí es van imposar Nil Serrano i Galdric Bertrana; en categoria benjamí arc nu, Edgar Cruz; en benjamí arc nu femení, Ailin Sofia; en benjamí arc mecànic femení, Ariadna Mera; Facundo Cozzani en cadet arc nu; Faviola Paula en sènior arc nu femení, i David Cirici en masculí; en categoria sènior instintiu, Josep Pujols; i en sènior longbow, Jesús Serrano.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT