PUBLICITAT

Jornada marcada pels despropòsits per a De la Casa i Besolí

  • Tots dos abandonen per problemes mecànics, en les Pujades a Sueve (Astúries) i Maçanet, respectivament
EL PERIÒDIC
SUEVE I MAÇANET

Periodic
Foto: FOTOESPORT

Dos dels pilots andorrans que han disputat aquest cap de setmana campionats de ral·lis de muntanya, Gerard de la Casa i Marcel Besolí, no han viscut més que un despropòsit rere l'altre fins que s'han vist obligats a abandonar.

De la Casa (Seat Còrdova WRC) va disputar la Pujada a Sueve, que tancava el Campionat Asturià. 4,3 km. de distància, un desnivell de 418 metres, una pendent amb una mitjana propera al 10% i un format basat en dues mànigues d'entrenaments i dues de competició.

En la primera sessió va patir una sortida de carretera en trepitjar herba que li va deixar tocada la suspensió davantera; malgrat tot, en la primera pujada tot va transcórrer amb normalitat i l'andorrà va poder acabar segon en turismes i cinquè absolut. A partir d'aquí van arribar els problemes grossos. El selector del canvi va començar a fallar, la sisena marxa es va quedar bloquejada en la segona ascensió i el va acabar obligant a la retirada.

Besolí (Peugeot 107) debutava en terra al Volant RACC 2014 al Vidreres-Maçanet i en la tercera especial, tot i tenir-la marcada com a compromesa, va acabar en un camp. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT