PUBLICITAT

Fitxar depèn d'Asier

  • El club només incorporarà un altre jugador si l'aler, que ha tornat amb un pla especial, decideix marxar
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

La feina de la direcció esportiva del BC MoraBanc Andorra ha acabat amb una plantilla tancada, però encara de reüll es vigila el mercat davant de la possibilitat que es pugui incorporar un nou jugador. L'única opció per fer-ho és que Asier Zengotitabengoa marxi, i això serà una decisió que prendrà únicament el jugador basc. A hores d'ara, l'aler ja ha tornat amb l'equip tot i que amb exercicis de gimnàs per continuar amb l'evolució de la lesió de genoll.

‘Zengotita' va mantenir contactes durant l'estiu amb el tècnic Joan Peñarroya, el qual li va explicar que l'equip podia estar ple d'alers i que la seva presència en l'equip a l'ACB es podria veure reduïda a pocs minuts. «Jo ja ho esperava», va dir en aquell moment el jugador basc, que assumia que en tot cas el que hauria de fer és «guanyar-me els minuts a base de feina». Sigui d'aquesta manera o no, la pilota és en la teulada de l'aler, que tot i avisar en el seu moment que no volia moure's d'Andorra, la seva sortida seria l'única manera que el club incorporés algun altre jugador.

PLA ESPECIAL / Més enllà del paper que podrà tenir aquest jugador en el primer equip, la realitat és que de moment segueix un pla especial sota les ordres del preparador físic, Miguel Ángel Rodellar. Es tracta de posar-se a punt, però també d'intentar evitar molèsties en un futur. Per això, el treball és al gimnàs, tot i que no es descarta que comenci a córrer a partir de la setmana vinent.

DE MOMENT, PROP DELS 1.800 SOCIS / La campanya de socis que ha engegat el club continua amb el seu camí. Segons va informar ahir el club, de moment les xifres van a bon ritme. Ahir gairebé arribaven ja als 1.800 socis, entre renovats i noves altes, tot i que no es va especificar en quin percentatge.

EL JÚNIOR CAU A LA SEU D'URGELL / El júnior A del MoraBanc va perdre el passat cap de setmana a la pista del Sedis Fornesa de la Seu d'Urgell per 62-59. En la pròxima jornada, l'equip andorrà rebrà al pavelló Joan Alay de la capital el Sícoris. Aquest matx es disputarà dissabte 27 a les 17.30h.

Així mateix, el sènior B tindrà també dissabte una cita al Trofeu Tricentenari de la Lliga Catalana EBA. El partit serà a l'Hostpital de Llobregat, a les 18.30h, contra l'Aracena AEC Collblanc.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT