PUBLICITAT

Els dorsals de l'ACB

  • dorsals
  • Els jugadors del MoraBanc elegeixen els números i l'equip es fa la foto oficial amb les noves samarretes
 
R. MORA
ESCALDES-ENGORDANY

el nou BC MoraBanc ja llueix les samarretes que vestirà a l'ACB. Ahir va tenir lloc al pavelló Joan Alay la foto oficial de la plantilla i el cos tècnic, i també es van repartir els números de dorsal, a elecció particular de cada jugador. La temporada és a tocar, tot i que avui hi ha un nou duel de preparació, a les 19.00h a Vielha, contra un rival del mateix nivell, l'Herbalife Gran Canaria.

El primer equip lluïa ahir amb la nova equipació, i amb cada jugador amb el seu dorsal. Thomas Schreiner el 5, Víctor Sada el 7, el 8 per a Jordi Trias, el 10 per a Asier Zengotitabengoa, Joao Betinho es queda amb l'11, Georgios Bogris amb el 13, David Navarro manté el 15, Shaun Green el 21, Román Martínez el 30, Marc Blanch el 31 i Kaloyan Ivanov el 55.

AVUI, AMISTÓS CONTRA EL GRAN CANARIA / Avui a les 19.00h a Vielha, el BC MoraBanc Andorra disputa un nou amistós contra un dels equips amb què també es veurà les cares en la Lliga ACB 2014-2015. Es tracta de l'Herbalife Gran Canaria, equip que segons el tècnic Joan Peñarroya, permetrà que els andorrans continuïn rebent informació de «com estem en comparació amb els altres».

La intenció és continuar en el procés de formació del bloc, que segons l'entrenador va «una pèl retardat per la incorporació tardana d'algun jugador», tot i que considera que per al debut a l'ACB la plantilla arribarà per ser competitiva. «A partir d'aquí, hem d'anar creixent. No serem el mateix equip el 5 d'octubre que el 5 de desembre». Per al tècnic català, el Gran Canaria és un bon rival «perquè cada vegada els equips estan més fets», el que obligarà a estar molt atents als jugadors.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT