PUBLICITAT

10.000 euros de multa per una «organització insuficient»

  • L'expedient obert a la Federació Andorrana de Futbol arran del partit amb Gal·les acaba en un càstig lleu
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Un càstig insignificant és el que s'esperava i el que ha acabat succeint arran del partit del debut de la selecció nacional a l'Estadi Nacional, el passat 9 de setembre en el primer partit de la fase de classificació per a l'Euro 2016.

La UEFA va obrir dos expedients: un a la Federació Andorrana de Futbol per «organització insuficient» i l'altra per «conducta impròpia de l'equip», que no s'aplica per cap més motiu que el de tenir cinc o més targetes grogues durant el mateix partit. Dites irregularitats acabaran tenint un càstig de només 10.000 euros.

D'altra banda, Gal·les també tenia un expedient obert de la UEFA perquè els seus aficionats van saltar al terreny de joc quan Gareth Bale va marcar el gol de la victòria (1-2) i en el seu cas, la multa és de 5.000 euros.

Es tracta, doncs, de dues sancions simbòliques que en el mateix moment que van sortir a la llum, l'endemà al partit, es va sobredimensionar tota la situació arran d'unes declaracions del propi Bale al·legant que l'andorrà havia estat «el pitjor camp» en què ha jugat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT