PUBLICITAT

Justo i España es reuneixen i normalitzen la situació

  • El tècnic admet que divendres va arribar a dir que dimitia però va rectificar
IVÁN MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Justo Ruiz, pensatiu a la banqueta el diumenge en el partit a la Seu Foto: ÀLEX LARA

Lluís España va dir als socis en l'assemblea del dijous passat a la nit que Justo Ruiz tenia «crèdit mínim» en la banqueta del FC Andorra. El tècnic, però, va preferir no pronunciar-se al respecte i esperar a que passés el partit de diumenge a la Seu, que es va saldar amb una victòria reconfortant per 0-4.

Potser les victòries apaguen focs i crisi passatgeres com aquesta, però el cert és que ahir es van trobar entrenador i màxim mandatari i la situació ja està totalment normalitzada. «Parlant s'entén la gent», va assegurar ahir Justo Ruiz. «Hi ha coses que no agrada sentir i que en calent pot fer prendre decisions de les que em pogués penedir, però ja està tot arreglat», va aclarir.

I és que el mateix divendres al matí, Justo li va dir al president que plegava, tot just quan va veure en la premsa escrita tot el que España havia dit en l'assemblea de dijous a la nit. «Crèdit mínim» i «amb dues derrotes seguides hi hauran canvis a la banqueta» van ser les dues frases que van fer més mal a l'entrenador, amb un mes de setembre difícil pels partits de seleccions que han fet que el conjunt tricolor hagi jugat fins a dia d'avui cinc partits –i no set com la resta dels equips–, dels quals ha perdut un i n'ha empatat un altre. No té números per ser destituït ni de bon tros, menys ara després de la victòria a la Seu, i per això va arribar a dir-li al president que ho deixava, però de savis és rectificar i va decidir continuar endavant, amb la idea d'aclarir les coses (ahir va ser el dia).

Després de tot, Justo no té cap rancúnia cap al president. Sé perfectament que ell estava pressionat per alguns socis i per això va dir el que va dir. Però el que crec sincerament és que ell és una persona de bona fe, noble i no oblidem que sense ell ara mateix el Futbol Club Andorra ja hauria desaparescut. A España li hauríem d'agrair tot el que està fent i estaria bé que per a les properes reunions, els socis aportin solucions i coses positives per fer créixer el club».

MISSATGE ALS SOCIS / El tècnic va recordar als socis que ell és el primer que s'exigeix l'ascens: «El cos tècnic sabem que hem de pujar sí o sí i si algun dia això no rutlla marxarem nosaltres; ningú no ens haurà de dir res. Però per als socis disgustats, que no pateixin perquè no ens guanyem la vida entrenant l'Andorra i tampoc volem enganyar a ningú. Som andorrans, tricolors i estimem aquest club».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT