PUBLICITAT

Els problemes de ciàtica de Sada, sense data de curació

  • El club espera que «en uns dies» es pugui veure si podrà viatjar a Manresa
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Foto:

Víctor Sada pateix intermitentment, però fa temps, de l'esquena. Això ho sabien ell i el club, i la passada jornada un pinçament del nervi ciàtic va condemnar el base a veure el partit des de fora. Des del club transmeten un missatge de calma, però no hi ha data de curació i només s'espera que l'evolució sigui bona i que «en uns dies» pugui tornar a entrenar i, en tot cas, sigui a la convocatòria per al matx de diumenge vinent a Manresa.

L'absència de Sada el passat dissabte va ser resolta per les grans actuacions de Thomas Schreiner i David Navarro, dos jugadors que hauran d'estar preparats per tornar a sortir al rescat de l'equip, perquè els problemes del català no només no tenen data de solució, sinó que poden aparèixer en qualsevol moment.

«És una cosa que ell ja porta, que està acostumat a jugar amb ella, però que també potser possible que la situació es pugui agreujar. Hem de ser curosos, veure les proves com respon», va assegurar Joan Peñarroya dissabte passat després del partit contra el Baskonia.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT