PUBLICITAT

L'opció de fitxar serà a la taula si Sada no millora

  • «Mai estem parats», assegura Peñarroya, que en tot cas creu que és «aviat»
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Jordi Trías lluita pel rebot durant el matx contra el Laboral Kutxa Foto: ACB PHOTO

«Seguim el procés», va dir el tècnic Joan Peñarroya respecte a l'evolució de Víctor Sada, que és absent dels entrenaments de l'equip en no recuperar-se de les molèsties a l'esquena, amb un pinçament del nervi ciàtic que el va deixar fora del matx contra el Laboral Kutxa Baskonia. D'aquesta manera, l'entrenador no va descartar l'opció de buscar una solució en la recerca d'un altre base: «Ja ho valorarem. Ja sabeu com treballem al club, nosaltres mai estem parats i dintre de les nostres possibilitats estem a l'aguait de qualsevol opció, si és que en algun moment la necessitem». En tot cas, també va dir que és «aviat per entrar en aquest tipus de valoracions perquè està seguint un tractament en mans d'especialistes».

El tècnic, que es mostra preocupat per la situació del base català, assumeix que la situació és un problema, però també deixa ben clara la seva confiança absoluta en l'austríac Thomas Schreiner, que amb 25 punts de valoració va ser el MVP de la 3a jornada de la Lliga Endesa. Així mateix, sobre Schreiner, Peñarroya va dir: «Portem tres jornades, no ens tornem bojos. Ser MVP no serà una situació habitual, i si és una situació habitual, me n'alegraré molt, perquè el Thomas volarà ràpid».

PEÑARROYA TORNARÀ A MANRESA / El matx de la quarta jornada serà a Manresa, contra el Bruixa d'Or, equip que ocupa l'última posició de la classificació i que va ser la casa de l'ara tècnic del MoraBanc, quan aquest era jugador. «Sóc un seguidor més del Manresa, però com a entrenador la meva trajectòria mai ha tingut relació amb ells». El tècnic creu que el seu retorn quan era jugador –la seva samarreta hi és penjada– i jugava a Lleó va ser especial.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT