PUBLICITAT

El Lusitans es manté invicite i se situa líder

  • L'Encamp derrota el Construmosa DDS Madrid i ja és segon a només un punt, però amb un partit menys
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

La sisena jornada de lliga a la Primera Divisió de la Lliga Nacional de futbol sala ha provocat un canvi radical en la classificació. Hi ha canvis en les tres primeres posicions.
Per començar el Lusitans és el nou líder i en solitari, gràcies a la victòria que va aconseguir davant el Jenlai Sant Julià. Suma 16 punts i és l’únic equip que està encara invicte juntament amb l’FC Encamp, que ja és segon en la classificació.
El conjunt que dirigeix Moisés, gran favorit a revalidar el títol de campió, es va imposar a l’altre que té l’etiqueta de favorit, el Construmosa DDS Madriu, per un clar 6-0 i ja està a només un punt del líder, amb l’avantatge de tenir un partit menys i no haver cedit encara cap punt.
El Construmosa es manté amb 13 punts a la taula tot i passar a ser tercer, empatat amb un FS La Massana que va imposar-se a la Penya Encarnada d’Andorra per 5-8.
La golejada de la jornada la va protagonitzar l’FC Pas de la Casa, que li va propinar un 1-19 a l’UE Sant Julià, cuer de la categoria juntament amb un Engordany que li va toncar jornada de descans. Tots dos equips tanquen la classificació i no han puntuat encara. H


Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT