PUBLICITAT

Carchat ocupa el 19è lloc al Catalunya-Costa Daurada

    • L'andorrà no arrisca i va de menys a més en la cita mundialista
EL PERIÒDIC
TARRAGONA

Periodic
El Mitsubishi de Carchat, ahir en la segona jornada del ral·li Catalunya Foto: fotoesport

Joan Carchat (Mitsubishi Lancer), juntament amb el seu copilot Claudi Ribeiro, està tenint un debut al ral·li Catalunya-Costa Daurada difícil, però motivador. El pilot andorrà d'ACSM Banco Madrid està donant la talla en aquesta carrera, puntuable ni més ni menys que per al Mundial, fins el punt que després de la segona jornada ocupa el 19è lloc en la taula a uns 45 segons del líder provisional, el francès Ogier.

Carchat i la resta de pilots van haver d'afrontar ahir sis especials cronometrades d'un total d'uns 140 quilòmetres. Tenint en compte que és la primera vegada que disputa un ral·li mundialista, l'andorrà va anar adquirint ritme de competició. Als primers compasos per Gandesa, Pesells i Terra Alta va predominar la seguretat: «Vaig optar per no arriscar. L'asfalt patinava i he hagut de reduir la velocitat», va explicar.

PROBLEMES AMB ELS NEUMÀTICS / Va anar adquirint confiança, tot i que arribant al tram final de la segona passada va tenir alguns problemes que habitualment donen els ral·lis amb un llarg recorregut mixte de terra i asfalt com és el Catalunya: «El neumàtic estava al límit però haig d'estar content perquè m'ha anat tot molt bé».

La mecànica l'ha respectat i Carchat va guanyant una confiança que reflecteix en la conducció anant de menys a més. Avui toquen sis especials més d'uns 110km. passant per Tivissa, Escaladei, Colldejou i Salou i l'andorrà és el 28è de la llista en prendre la sortida.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT