PUBLICITAT

Grimau: «No és una final, sinó un partit important»

  • El Manresa és cuer sense estrenar el caseller de triomfs
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

La Bruixa d'Or hauria de ser un dels rivals directes en la lluita per eludir descens i de fet, l'equip manresà és el cuer de la Lliga Endesa sense haver estrenat encara el seu caseller de victòries. Obradoiro, Barça i Unicaja han estat fins ara els seus botxins. El quart pot ser el MoraBanc.

Roger Grimau, que a l'estiu va arribar a sonar com a possible fitxatge del MoraBanc, és un dels reforços de l'equip que dirigeix Pedro Martínez. L'ex del Barça, malgrat el pobre inici de lliga que ha protagonitzat el Manresa, va deixar clar en declaracions al pgorama esportiu En Xarxa que no és pas un partit a vida o mort: «Si comencem amb les finals ja patirem. No és una final contra el MoraBanc Andorra, però sí un partit molt important», va aclarir per tractar de treure pressió al vestidor.

Grimau, de 36 anys, ha arrossegat darrerament alguns problemes físics que la setmana passada el van obligar a jugar no més de 12 minuts –quan portava una mitja superior a 26– però que sembla que han remès: «Ja estic perfecte. He pogut entrenar molt bé amb els meus companys i ja puc dir que estic recuperat».

Sobre el MoraBanc, tot van ser floretes: «És un equip que juga alegre. Un equip amb molta capacitat ofensiva i que segur que lluitaran per coses boniques». Amb tot, va tirar en defensa del seu equip: Els dos darrers anys a Manresa han estat complicats. Li dic a la gent que estigui tranquil·la perquè estem lluitant al màxim, estem entrenant molt bé i donarem guerra, molta guerra».

GANES DE SADA I TRÍAS / Per acabar, Grimau celebra amb satisfacció el fet de poder retrobar-se amb dos vells amics: «Em retrobaré amb Sada i Trías, tot i que els segueixo bastant. Jugar contra ells serà molt bonic».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT