PUBLICITAT

Sense Sada

  • Els problemes al nervi ciàtic fan que es perdi el duel a Manresa
IVÁN MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Sada, amb cara seriosa en el partit de la Lliga Catalana contra el Barça. Foto: EL PERIÒDIC

Víctor Sada tornarà a ser baixa per segon partit consecutiu. El base català continua amb els problemes al nervi ciàtic que el van obligar a perdre's el partit contra el Baskonia de la setmana passada i que demà no el permetran vestir-se de curt en la visita al Nou Congost de La Bruixa d'Or Manresa.

L'absència del fitxatge estrella en el retorn a l'ACB i del director d'orquestra és un dur revés per a Joan Peñarroya, tot i que aquest sempre es refugii en la màxima «només em preocupen els que hi són». Malgrat tot, hi ha la carta Schreiner per tornarà a dirigir el joc de l'equip tricolor. La setmana passada ja va superar l'examen amb èxit, fins el punt que va acabar sent escollit MVP de la tercera jornada amb un 25 de valoració. Demà a Manresa haurà de fer oblidar de nou la baixa de tot un campió d'Europa.

BANQUETA CURTA / La banqueta serà un altre escoll a superar en el segon partit del MoraBanc a domicili en lliga. La convocatòria serà d'onze jugadors i entre els quals hi haurà els joves Knezevic i Lliteras, a dia d'avui molt lluny del nivell que exigeix l'ACB. Tots dos van estar a la banqueta contra el Baskonia però no van jugar res. Peñarroya va fer servir nou jugadors dels quals tres –Schreiner, Green i Ivanov– van fregar la mitja hora de joc i d'altres tres –Navarro, Betingo i Bogris– entre 23 i 27 minuts. L'avantatge de tretze punts al descans per als tricolors van servir per sumar el primer triomf, després d'un tercer i un quart periode patidors, amb les cames carregades.

Aquest peatge sí es va haver de pagar en el debut a la pista de l'Unicaja, on després d'aguantar l'alt ritme d'un equip d'Eurolliga durant 35 minuts, en el tram final aquest factor va acabar decantant la balança del costat dels d'Aíto.

NO sembla preocupant / Sada no vol fer declaracions sobre els seus problemes amb el nervi ciàtic. Segons el departament de comunicació del MoraBanc no sembla una situació «preocupant» amb pinta d'allargar-se gaires setmanes més. Des de la direcció tècnica hi ha confiança plena en què ja estarà del tot recuperat per a la cinquena jornada, en la qual ve l'Herbalife Gran Canaria al Poliesportiu.

De fet, en un comunicat emès el dijous a la tarda, el club va indicar que el base està evolucionant «favorablement» de les molèsties. «Els serveis médics del club li estan aplicant diàriament un tractament antinflamatori i està fent repès des del dissabte», resava l'escrit abans de d'anunciar el penúltim veredicte: «No es descarta que pugui jugar». Avui ja s'ha pogut comprovar que no està per vestir-se de curt perquè encara té inflamada la zona, menys tenint en compte que no ha entrenat en tota la setmana amb els seus companys, però si tot continua el seu curs hauria de reincorporar-se als entrenaments a partir del dimarts.

LA JORNADA EN UN DIA / De la quarta jornada de la Lliga Endesa cal destacar que tots els partits es jugaran el diumenge. Curiosament el Manresa-MoraBanc i el FIATC Joventut-Río Natura Monbús seran els dos únics partits que no es podran veure per televisió. Els altres es podran veure la gran majoria a través del web d'Orange Arena, que a Espanya és de pagament però a l'estranger és gratuït.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT