La UE Santa Coloma segueix intractable i suma la 5a victòria

• Sant Julià, Lusitans i FC Santa Coloma tampoc no fallen i la classificació es manté igualada
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Golejada de la UE Santa Coloma per 4-0 a la UE Engordany en la 5a jornada de la Lliga de futbol en Primera Divisió. Amb aquest triomf, els colomencs continuen no només líders de la categoria, sinó invictes. Al darrere, els favorits tampoc no van fallar.

La Unió Esportiva va derrotar l'Engordany, que només suma una victòria en cinc partits, i ho va fer gràcies a la golejada de la jornada. Va obrir la llauna Josep Vall als dos minuts de joc, i va ser el mateix jugador qui en el minut 11 posava el 2-0 en el marcador. Abans del descans, si les coses no pintaven bé per a l'Engordany, van empitjorar quan Víctor Bernat va marcar el 3-0 en el minut 21. En la represa, el matx semblava que no variaria el marcador, però en el 82, de penal, Enric Triquell va tancar el 4-0.

L'altra golejada va ser la del Sant Julià, que va fer un 0-3 al cuer de la competició, l'Inter Escaldes. D'aquesta manera, els lauredians són segons en la classificació.

En tercera posició, empatats a punts amb el Sant Julià, el Lusitans, que va derrotar 1-2 el FC Ordino. En el partit que tancava la 5a jornada, el FC Santa Coloma va guanyar el FC Encamp per 0-3.