PUBLICITAT

Segona posició de Carchat en el Grup N del Ral·li de Catalunya

  • L'andorrà tanca el debut mundialista amb bones sensacions: «Les conclusions són excel·lents»
EL PERIÒDIC
BARCELONA

Periodic
Carchat i Ribeiro, amb el Mitsubishi Lancer Evo X en el tram urbà del Ral·li de Catalunya Foto: fotoesport

Joan Carchat va demostrar aquest cap de setmana la seva polivalència al volant del Mitsubishi Lancer Evo X. L'andorrà, amb el copilot Claudi Ribeiro a la seva dreta, va finalitzar en la segona posició del Grup N (Producció) del Ral·li de Catalunya RACC, la cita mundialista que tancava el Campionat del Món i que servia de debut mundialista per a l'ordinenc. «Les conclusions són excel·lents», va afirmar ahir el pilot de l'equip ACSM Banco Madrid. Aquesta cita comptava, com és habitual, amb trams d'asfalt però també de terra, superfície sobre la què no està acostumat a competir Carchat.

«Ha estat una experiència molt gratificant», va assegurar l'andorrà en finalitzar la competició. «Hem estat rodant sempre entre els millors equips de la nostra categoria i amb bones conclusions també dels pneumàtics Hankook», hi va afegir.

«SORPRÈS» DEL SEU RENDIMENT EN TERRA / Així mateix, Carchat va destacar el fet de córrer en terra, i que s'havia «sorprès»: «Fins i tot m'he sorprès de mi mateix, pel bon ritme que vam poder mantenir, i també en l'asfalt, i en un ral·li tan llarg».

«GRAN PREMI» DE FINAL DE TEMPORADA / «Ha estat un gran premi de final de temporada», va assegurar el pilot ordinenc de l'equip ACSM Banco Madrid, que en tot cas, però, es lamentava de la sortida de pista del seu company, Xevi Pons: «Tot ha quedat en segon pla, però al final tot ha sortit bé i ara toca pensar en la pròxima temporada». Carchat ja pensa en poder tancar el calendari del Campionat del Món que el seu equip treballa per aconseguir en les pròximes setmanes. «Toca treballar per al futur més proper, que és que l'equip realitzi el WRC 2015», va dir.

SORTIDA DE PISTA DE PONS I HARO / Un dels ensurts de la jornada el va protagonitzar la parella companya d'equip de Carchat i Ribeiro. Xevi Pons i Àlex Haro, amb el Ford Fiesta R5 que competia en la RC2, van patir una dura sortida de pista que els va obligar a abandonar. Afortunadament, tot va acabar amb un part mèdic de contusions, tot i que tots dos van ser evacuats a un centre hospitalari. En el moment de la sortida de pista, Pons i Haro ocupaven zona de podi de la seva categoria. «Ara només resta treballar pensant en 2015 en el WRC2», va cloure el català.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT