PUBLICITAT

Dissabte, el show de les Cheer-Leaders

  • Helena Lardies i Eva Rodríguez dirigeixen el grup Urban Gym Angels, que debutarà en el matx contra l'Herbalife
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Foto: BCA

Fa temps que el projecte era una idea, després una convicció, en passar el temps es va convertir en una preparació, i finalment ja es pot anunciar que és una realitat. El pròxim dissabte durant el matx que acollirà el Poliesportiu entre el MoraBanc Andorra i l'Herbalife Gran Canaria de la cinquena jornada de l'ACB, un grup de 10 animadores s'enfrontaran al repte de posar el seu gra de sorra en l'espectacle que se suposa engloba un partit de bàsquet. Aquesta és la mentalitat no només de la Lliga Endesa, sinó també del club, que buscava la cirereta del pastís a l'animació que ja intenta posar-li a cada partit amb l'speaker, les mascotes i els concursos que distrauen els espectadors durant el final de cada quart i, especialment, durant el descans de cada enfrontament.

La Lliga espanyola aposta per la imatge, per la distracció i perquè un matx sigui molt més que un cinc contra cinc en la pista. És per això que el club andorrà treballava fa un temps en posar en marxa un grup d'animadores. Ara, sota la direcció d'Helena Lardies i Eva Rodríguez, s'ha creat l'Urban Gym Angels, les Cheer-Leaders del MoraBanc Andorra.

L'inici de la seva activitat, després d'un temps de preparació, està previst per al pròxim dissabte en el duel entre els andorrans i els canaris. Lardies i Rodríguez compten per a aquesta nova iniciativa amb un equip format per elles mateixa i Cristina Lardies, Gemma Pastor, Sofia Cortesao –l'exgimnasta té una lesió de genoll– Judith Diago, Lara Millan, Sara Cáceres, Meritxell Romera i Melani de Barros.

Del que es veurà sobre la pista del Poliesportiu andorrà, res no s'ha avançat, però en tot cas el que es promet és música, ball, coreografies i màxima intensitat per passar una bona estona entre bàsquet i bàsquet.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT