Ramírez bat la plusmarca nacional dels 100 km a Cantàbria

ESCALDES-ENGORDANY

Iván Ramírez va rebaixar el cap de setmana passat la plusmarca nacional en els 100 quilòmetres. El corredor andorrà del Calatayud Cajalón va registrar un temps de 8h 49s en la prova disputada a Santa Cruz de Bezana (Cantàbria) que era puntuable per al campionat d'Espanya i va superar d'aquesta manera la marca de 8h 11min 38s que ostentava ell mateix des de fa poc més de tres anys. Aquest temps va permetre Ramírez acabar en la quarta posició de la carrera, tercera de l'Espanyol absolut i primera en la categoria de veterans, confirmant així el bon estat de forma que el va fer guanyar una plaça per córrer la marató de l'Europeu de Barcelona l'agost passat.

Els 100 km Pedestres Internacionals de Cantàbria va aplegar més de cent corredors entre els quals també hi havia el del Club d'Atletisme Assegurances Doval Josep Jové, 35è en la general i 33è en el Campionat d'Espanya, i Josep Doval, últim dels 13 llegendaris que van fer els 10 km.