PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La primera ronda es completarà entre setmana

Els quarts de final no es modifiquen del calendari i es disputaran diumenge a Aixovall i Alàs

Per JOAN JOSEP BLASCO

El camp d'Aixovall presentava aquest aspecte diumenge
El camp d'Aixovall presentava aquest aspecte diumenge | Tony Lara
Els cinc partits que queden per disputar-se dels vuitens de final de la Copa Constitució es disputaran entre setmana. Per no realitzar noves variacions en el calendari, que afectin les dates d’aquest torneig i dels play-off de la Lliga Nacional de Primera i Segona Divisió, la Federació Andorra de Futbol (FAF) estableix que es juguin des d’avui fins divendres.

Les nevades que es van produir el darrer cap de setmana va provocar que no es poguessin jugar els enfrontaments programats al camp d’Aixovall, que es trobava en un estat impracticable pel gruix de neu acumulat sobre el terreny de joc. El primer matx en jugar-se serà avui mateix, entre la UE Extremenya i l’FC Encamp B a les 21.00 hores al Centre Esportiu d’Alàs. Demà es jugarà a la instal·lació alturgellenca el Penya Encarnada d’Andorra-UE Santa Coloma (21.00 h) i a Aixovall l’FC Ordino-FS la Massana (21.30 h). La resta seran a Alàs a les 21.00 h. Dijous l’Inter Club Escaldes-FC Encamp B i divendres la UE Engordany-FC Encamp.

En aquesta primera ronda hi ha tres equips ja classificats. L’FC Lusitans, l’FC Santa Coloma i l’FC Ordino B. El Lusitans es va desfer del Ranger’s FC (0-10), els colomencs del Lusitans B (0-9) i els ordinencs de la UE Santa Coloma B (2-4). Els quarts de final no es veuen afectats en la programació i es disputaran diumenge, com estava establert inicialment. Dos d’ells seran a Aixovall i els altres dos a Alàs.

La FAF posa l’alternativa de jugar tots els enfrontaments al camp català en cas que es produeixin fortes nevades i no es pugui disposar d’Aixovall. Els partits seran a les 12.00 h i 16.00 h, però si els gruixos de neu no permeten que es pugui jugar seran dues hores més tard a l’Alt Urgell. Els dos enfrontaments en aquell terreny estan establerts a les 12.00 h i les 16.00 h. H

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT