PUBLICITAT

Borja Thyssen i Blanca Cuesta es muden a Andorra

El fill de Tita Cervera viurà a l'urbanització de Can Diumenge, en un dels immobles que va adquirir la baronesa

Familia Thyssen
Familia Thyssen | Korpa
El fill de la baronessa Thyssen, Borja, i la seva parella, Blanca Cuesta canviaran aviat de residència i es traslladaran a Andorra. El recent viatge llampec de Tita Cervera i el seu fill al país, i la posterior compra de dos habitatges per 10 milions d’euros a l’urbanització de Can Diumenge per part de la Baronesa, va alimentar totes les especulacions.
Ara, el mateix Borja ha reconegut que se’n va amb la seva mare, la seva dona i els seus quatre fills a viure a Andorra i va esvair tots els dubtes i els rumors que apuntaven que el primogènit dels Thyssen feia les maletes per traslladar-se a Suïssa. S’espera que Borja Thyssen, que ja va estar fa alguns anys empadronat al Principat, comenci a fer la mudança després de Setmana Santa i a iniciar els tràmits per escolaritzar als seus fills per al curs acadèmic vinent.
Tita Cervera, que es resident al país des de 1992, tindrà, per tant, la companyia del seu fill, els seus néts i la seva nora al seu nou complex d’Escaldes i gaudirà del luxe, seguretat i comoditat dels seus nous immobles

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT