PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Potenciació de les aigües termals

Nova senyalització situada a la rotonda d’Engolasters d’Escaldes-Engordany

Per ESTEFANIA GRACIA

Inauguració del nou rètol de la parròquia per part de la cònsol major i el director general de la Semtee, ahir.
Inauguració del nou rètol de la parròquia per part de la cònsol major i el director general de la Semtee, ahir. | TONY LARA
La parròquia d’Escaldes ha volgut reforçar la visibilitat i la imatge d’un dels seus espais més representatius, Caldea. Com a tal, el Comú d’Escaldes-Engordany i el centre termolúdic van inaugurar ahir la nova senyalització d’entrada a la parròquia des de França per donar la benvinguda als turistes i anunciar les seves aigües termals. La cònsol major d’Escaldes, Trini Marín, va explicar que «aquest és un compromís que teníem amb la part alta de la parròquia perquè per aquí passen molts vehicles i semblava que faltava aquesta entrada». 
 
Per la seva banda, el director general de la Semtee, la societat explotadora de Caldea Innú, Miguel Pedregal, va mostrar la seva satisfacció perquè «tot el que sigui millorar la nostra visibilitat i la nostra imatge de marca ens interessa molt, i aquesta iniciativa conjunta amb el comú és molt beneficiosa». La cònsol va afirmar a més que senyalitzar l’entrada a la parròquia és molt important, ja que, «pensant amb l’aigua termal, que és un bé que tenen a la parròquia i que s’ha de comunicar per a tots els turistes que entren per la part francesa, la senyalització és primordial». Pel que fa a la senyalització per als turistes i població vers el terme lúdic, segons la cònsol, «hi ha tota la senyalització nostra, la turística però a més hi ha tota la senyalització que ve per part de mobilitat que trobem només entrar a la parròquia d’Escaldes, doncs hi ha senyalització davant de l’església i en la carretera que s’agafa quan vens de Vallnord». 
 
Per seguir amb l’embelliment de la part alta de la parròquia, en breu s’inaugurarà, juntament amb FEDA, una nova il·luminació del Pont de la Tosca. I a la plaça Santa Anna també es faran remodelacions en el material urbanístic de l’espai, s’hi posaran nous bancs, espais florals i es recobrirà tota una paret que està malmesa amb flors. Marín va afirmar a més que aquestes petites coses «duen a que les persones quan baixen passin per la parròquia i quan entrin també vegin aquesta entrada polida i maca». Respecte la senyalització turística, la cònsol va comentar que s’estan veient amb els comerciants i hotelers de la parròquia per poder establir i consolidar els canvis de senyalització adients, tot i que per ara no hi han previstos canvis de sentit pel que fa a la circulació. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT