PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

Ordeig és elegit candidat a les eleccions municipals de la Seu

Compromís x la Seu escull al postulant a l’alcaldia per unanimitat

Per EL PERIÒDIC

Marina Geli i Joaquim Boquet donant suport a Òscar Ordeig
Marina Geli i Joaquim Boquet donant suport a Òscar Ordeig | RàdioSeu
El doctor en Administració i Direcció d’Empreses, Òscar Ordeig, va ser escollit ahir com a únic candidat de la plataforma Compromís X la Seu per presentar-se a les properes eleccions municipals de la Seu d’Urgell, que tindran lloc el 24 de maig. La votació va ser unànime, i la plataforma va mostrar orgullosament el seu candidat com a possible alcalde de la ciutat. Ordeig va fer una crida a sumar esforços i sensibilitats per capgirar la situació actual de La Seu.
 
Compromís compta amb el suport de diferents partits progressistes com  Progrés pel Pirineu, el PSC i el MES. A més de nombrosos ciutadans sense adscripció política que volen treballar per millorar la Seu. Tanmateix, s’està treballant per sumar més partits polítics i persones al nou projecte.
  
La plataforma es presenta com un espai obert a diferents sensibilitats i ideologies que comparteixin la convicció que cal un canvi a la ciutat de La Seu d’Urgell, donant prioritat a les necessitats reals de la ciutadania. Amb aquesta premissa es venen realitzant diversos actes sobre els temes més crucials per la qualitat de vida i la democràcia de la ciutat, com ara la transparència del govern municipal o la reculada dels serveis de l’Ajuntament o de l’Hospital.
 
Propostes de mandat / Ordeig va manifestar que el seu propòsit és presentar «una proposta que sumi sensibilitats i esforços per construir una alternativa de futur entre tots». El projecte que defensa Ordeig és el de crear un moviment ciutadà transversal que prioritzi la ciutat, i la seva gent, per sobre de les consignes polítiques o d’altres interessos. Per això, Òscar Ordeig convida a totes les persones que vulguin capgirar la situació actual a participar en un projecte col·lectiu de canvi i reunir la unitat necessària per tirar-los endavant. «Hi són tots convidats», manifesta Ordeig, «tota persona que vulgui treballar per aquesta renovació necessària i indispensable per a què La Seu torni a ser una ciutat dinàmica i oberta». 
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT