PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

Els fets delictius de la Seu d’Urgell baixen un 14%

En tot l’any, no s’ha registrat cap robatori amb violència a la ciutat

Per EL PERIÒDIC

Comissaria dels Mossos d’Esquadra de la Seu d’Urgell.
Comissaria dels Mossos d’Esquadra de la Seu d’Urgell. | SALOMÉ ESCRIBÀ
La Junta Local de Seguretat de la Seu d’Urgell va celebrar ahir una sessió ordinària a l’Ajuntament urgellenc per fer balanç de les actuacions policials en el darrer any a la capital alturgellenca. I segons es desprèn del balanç de les actuacions realitzades durant el darrer any, a la ciutat s’hi ha produït un descens del 14% dels fets delictius respecte l’any anterior. 
 
A més, les xifres aportades pel Cos dels Mossos d’Esquadra de la ciutat, destaquen la davallada substancial dels robatoris amb violència sobre les persones. Doncs aquests delictes han estat zero durant el darrer any. Pel que fa als robatoris amb força sobre patrimoni s’han reduït fins a un 19% respecte els darrers dotze mesos. D’altra banda, les faltes contra a les persones (de baixa intensitat) han augmentat un 18% en el darrer any.  
 
Una altra dada que ressalta la Junta Local de Seguretat de la Seu és que la mitjana de fets delictius a la capital alturgellenca per cada 1.000 habitants és de 25, mentre que la mitjana a Catalunya és de 70 fets delictius per cada 1.000 habitants. «Estem molt per sota de la mitjana de delictes i faltes que es cometen en la majoria de poblacions catalanes. Amb aquesta bona dada, podem afirmar, un any més,  que la Seu d’Urgell continua sent una de les ciutats més segures de Catalunya», ha assenyalat l’alcalde urgellenc Albert Batalla. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT