PUBLICITAT

Andorra la Vella

S’obre la convocatòria per participar a ‘Dijousderock’

Les bandes que vulguin participar poden presentar sol·licitud fins el 22 de maig

Per EL PERIÒDIC

Moment d’un concert d’una edició passada del festival.
Moment d’un concert d’una edició passada del festival. | TONY LARA
El Comú d’Andorra la Vella té la intenció de continuar amb el projecte DijousdeRock. Per aquest motiu convoca a tots aquells grups de música moderna del país a presentar les seves maquetes i vídeos –en cas de tenir-ne– per a l’edició de l’estiu 2015. Les obres es podran presentar fins al proper divendres 22 de maig. Els concerts es celebraran el 12 de juny i cada dijous del mes de juliol.
Per a poder-ho participar la majoria dels membres han de ser residents al país, disposar d’un repertori mínim de 45 minuts i presentar una maqueta en format vídeo o àudio. Les sol·licituds i la informació requerida s’hauran d’enviar a l’Àrea de Cultura del Comú d’Andorra la Vella del Centre Cultural la Llacuna.
 
La selecció dels grups la realitzarà una Comissió de selecció integra per representants de l’Àrea de Cultura, del Servei de Joventut i un representant de l’Associació de Músics d’Andorra (ASMA). Entre d’altres, es tindrà en compte la joventut dels membres i la presència de components de la parròquia. 
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT