PUBLICITAT

Andorra La Vella

‘La Central’ permet compaginar en 212 metres l’oci exterior i interior

Andorra la Vella aposta per escoltar i donar veu als joves amb el nou espai

Per ESTEFANIA GRACIA

Inauguració del nou espai del Servei de Joventut.
Inauguració del nou espai del Servei de Joventut. | TONY LARA
La Central, el nou espai del Servei de Joventut del Comú d’Andorra la Vella va quedar ahir inaugurat pel Cònsol Major de la parròquia, Jordi Minguillón. Amb la voluntat d’arribar a un màxim de joves possible i poder seguir creixent en atenció, disponibilitat i projectes, s’ha traslladat l’antic punt d’atenció i informació, l’Enllaç, a la caseta del Parc Central, sota el nom La Central.
 
Minguillón comenta que aquesta nova situació «es va decidir pensant en que es podria compaginar de manera molt positiva l’espai interior que ofereix la caseta amb tot l’espai exterior del Parc Central». A més, l’establiment compta amb una terrassa exterior. Per la seva banda, el conseller de Joventut, Esports i Noves Tecnologies, Marc Pons, comenta que un altre factor favorable de la nova situació «és que estarem a peu de carrer, i més propers al circuit cultural d’Andorra la Vella». La Central, anomenada així perquè vol esdevenir un referent per als joves i el seu entorn i ser un centre neuràlgic de la parròquia, compta amb 212 metres quadrats i amb més de set espais diferenciats on poder trobar informació, relaxar-se, fer activitats a l’aire lliure i realitzar tasques d’oci, entre d’altres. 
Pons afirma, però, que la participació a l’espai de joves és menor a la d’anys anteriors, «en part per les noves tecnologies i el fàcil accés a la informació que tenen avui en dia». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT