PUBLICITAT

El Periòdic

Escaldes serà avui el centre de l’oci, la bellesa i el relax

Vivand torna aquesta nit amb la moda com a motiu estrella

Per Marisa da Costa

Una de les zones de l’avinguda Carlemany on se celebra Vivand.
Una de les zones de l’avinguda Carlemany on se celebra Vivand. | Tony Lara
Escaldes-Engordany acull una vegada més la nit Vivand, en aquesta ocasió amb la moda com a leitmotiv. L’òrgan comunal de la parròquia, en col·laboració amb els empresaris que conformen l’eix comercial escaldenc, han preparat per aquesta nit diverses activitats destinades a amenitzar turistes i residents i, aprofitant l’avinentesa, dinamitzar el centre del país. En total, han estat destinats a aquesta fita més de 18.000 euros.
 
L’objectiu d’aquesta iniciativa que avui arriba a la seva quarta edició i que té vocació de perdurar, és donar vida als negocis del poble però, sobretot, activar la part alta d’Escaldes, zona l’atracció de visitants és menys evident que a les parts properes a la capital.
 
En aquesta ocasió, la festa s’allarga: des del migdia i fins les dotze de la nit, els carrers es convertiran en l’aparador de la trobada titulada «Vivand està de moda». Malgrat l’èmfasi posat en la temàtica de la moda, les proposicions que es podran trobar des del carrer de la Unió fins al final de l’avinguda Carlemany estan pensades per a tots els públics: de petits a grans, passant per joves i adults. L’estètica i la bellesa seran les protagonistes, però els qui vulguin desconnectar podran fer-ho relaxant-se amb una copa o bé anar de marxa.
 
Activitats organitzades/ Per complir amb la voluntat d’atraure gent a la part de dalt d’Escaldes, el Centre d’Interpretació de l’Aigua i del Madriu (CIAM), acollirà dues propostes interessants. Com a novetat, la Silence Party. Consisteix en una discoteca ben curiosa: els qui hi assisteixen escoltaran música, però amb auriculars, per no molestar els veïns. A partir de les 19 hores, a l’exterior del CIAM, tres DJ’s donaran ambient a la nit, serà l’assistent qui triï la música. També al CIAM, ja des de les 12 i fins les 23h, se serviran còctels i tapes i s’hi desenvoluparan diverses activitats. Per poder entrar a qualsevol d’aquestes propostes, s’haurà de sol·licitar els passis a qualsevol dels dos punts d’informació de la parròquia.
 
A la plaça Coprínceps s’aplegarà la més recent tecnologia i de referència en el món de l’estètica i de la belles. Diverses empreses d’estètica i perfumeria presentaran les novetats i aconsellaran als interessats que s’hi apropin. 
 
Pels més petits, diversos tallers els facilitaran la demostració de les seves dots com a dissenyadors on, a més, se’ls donarà un petit detall.
Tot plegat estarà acompanyat per promocions, música, ofertes als restaurants... I el sorteig de tres vitrines valorades en 3.000. La butlleta es donarà als establiments per qualsevol tiquet superior als 30 euros.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT